SEO agencija

Mi smo SEO agencija koju ste tražili za postizanje uspjeha vašeg poslovanja i poboljšanje vašeg rangiranja na tražilici.

Ako tražite kvalitetnu SEO agenciju koja će osigurati da vaša web stranica bude lakše pronađena na Googleu, na pravom ste mjestu.

Za nas, vaš uspjeh je naš uspjeh! Zato smo posvećeni tome da vaša web stranica privuče više posjetitelja i kupaca. Radimo korak po korak s vama kako bismo osigurali da vaša web stranica dobije zasluženu pažnju. Zajedno, učinimo vaše poslovanje vidljivijim i uspješnijim na internetu!

SEO agencija
SEO

O nama

Dobrodošli u svijet gdje vaša web stranica ne samo da postoji, već i prosperira! U moru internetskih stranica, ključ uspjeha leži u efektivnoj SEO optimizaciji web stranice.

Mi smo tim SEO stručnjaka posvećenih tome da vaša web stranica ne samo da bude vidljiva, već i da dominira u rezultatima pretraživanja.

Naše SEO usluge

Ako angažirate našu agenciju dobit ćete kompletnu SEO uslugu, on-page SEO, off-page SEO, tehnički SEO i ostale potrebne radnje.

✅ Sadržaj stranice

✅ Naslovi i meta opisi

✅ URL struktura

✅ Hijerarhija stranice

✅ Rich Snippet

✅ Analiza backlinkova

✅ Analiza konkurencije

✅ Lokalni SEO

✅ Optimizacija slika

✅ Unutarnje linkanje

✅ Brzina učitavanja stranice

✅ Strukturirani podaci

✅ Istraživanje ključnih riječi

✅ Smjernice za pisanje bloga

✅ Tehnička SEO analiza

✅ Mjesečni izvještaj

Vaša potraga za SEO uslugama završava ovdje

Transformirajte svoje poslovanje

Što možete očekivati od SEO optimizacije web stranice?

Prednost 1

Veću vidljivost na Googleu

Prednost 2

Bolji ranking za ključne riječi

Prednost 3

Veći promet na web stranici

Prednost 4

Veći broj konverzija

Cijena usluge SEO optimizacije

Kada razmišljate o SEO optimizaciji vaše web stranice, jedno od ključnih pitanja koje se postavlja je: “Koliko će to koštati?” Odgovor nije jednostavan, jer cijena SEO optimizacije značajno varira ovisno o nekoliko faktora. Najvažniji među njima su veličina vaše web stranice i obujam posla koji je potreban.

Za manje web stranice, s manjim brojem stranica i sadržaja, SEO optimizacija može biti brža i jednostavnija, što se odražava i na cijenu. S druge strane, veće web stranice s bogatim sadržajem i složenijom strukturom zahtijevaju više vremena i resursa, što može povećati troškove optimizacije.

Uz veličinu web stranice, obujam posla također igra ključnu ulogu. Ovo uključuje analizu ključnih riječi, optimizaciju sadržaja, poboljšanje tehničkih aspekata web stranice i kontinuirano praćenje i prilagodbu strategije. Kompleksniji projekti s više zahtjeva i ciljeva će, razumljivo, imati višu cijenu.

Važno je naglasiti da SEO optimizacija nije trošak, već investicija u vašu online prisutnost i poslovanje. Pravilno izvedena SEO strategija može značajno povećati vidljivost vaše web stranice, privući kvalitetan promet i potaknuti rast vašeg poslovanja. 

SEO ima nevjerojatan povrat investicije do čak 2200% u odnosu na uloženo.

Tražite SEO agenciju u Zagrebu ili Rijeci?

Iako se nalazimo u Zagrebu, u svijetu SEO-a, lokacija agencije ne igra veliku ulogu. Sve aktivnosti se odvijaju online. Komunikacija s klijentima i izvedba projekata ne zahtijeva fizičku blizinu. Suradnja s nama jamči učinkovitu optimizaciju i ne ovisi o tome jesmo li u istom gradu ili čak i državi.

Kontaktirajte nas danas i podignite se visoko u rezultatima na Googleu kako bi vas korisnici pronašli kad traže ono što vi nudite.

SEO paketi

ManjA web stranicA

Za manje web stranice, naše usluge SEO optimizacije počinju već od 300 € mjesečno.

SREDNJi WEB Shopovi

Za srednje velike web shopove cijena usluge SEO optimizacije se kreće od 800 € mjesečno.

VELIKI WEB SHOPOVI

Za veće web stranice koje ciljaju na visoku konkurenciju i veliki obujam pretraga cijena se kreće od 3.000 €.

Cijena pojedinačnog SEO sata: 40 € 

SEO konzultacije po satu: 40-100 €

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

FAQ

SEO (Search Engine Optimization) je proces prilagođavanja vaše web stranice prema pravilima i kriterijima koje postavljaju tražilice poput Googlea. To uključuje tehničke aspekte, kao što su brzina učitavanja stranice i mobilna prilagodljivost, kao i sadržajne elemente poput korištenja ključnih riječi, kvalitete i strukture sadržaja.

Rezultati SEO optimizacije obično se ne vide odmah. Može potrajati od nekoliko mjeseci do godine dana da se vide značajne promjene, ovisno o konkurenciji i drugim faktorima.

SEO optimizacija se smatra boljom od plaćenih oglasa jer dovodi do veće konverzije kroz organski promet. Ljudi koji prirodno pronalaze vašu web stranicu putem tražilice često su već zainteresirani za ono što nudite, što povećava šanse za konverziju. Također, iako SEO zahtijeva vremensku i financijsku investiciju na početku, dugoročno je isplativiji jer ne zahtijeva kontinuirano plaćanje za svaki klik kao što je to slučaj s plaćenim oglasima

Dobra SEO strategija povećava vidljivost vaše web stranice na tražilici, što dovodi do većeg broja posjetitelja. Više posjetitelja znači više potencijalnih kupaca i u konačnici, veću prodaju.

Da, SEO je definitivno mjerljiv. Možemo koristiti različite alate i metrike kako bismo pratili napredak i učinkovitost SEO strategije. Neki od ključnih pokazatelja uključuju organski promet (broj posjetitelja koji dolaze na vašu web stranicu putem pretraživača), pozicije ključnih riječi (gdje se vaša web stranica rangira za određene ključne riječi) kao i stopu konverzije (postotak posjetitelja koji poduzimaju željenu akciju na vašoj stranici).

Odlučite se za najbolju investiciju u vaš posao!

Započnite sa seo optimizacijom svoje web stranice.