Polica privatnosti

Tko smo mi?

Adresa naše web stranice je : https://digitalnipuls.hr i ovo je naša Polica privatnosti.

Jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument Polica privatnosti sadrži vrste informacija koje Digitalni Puls prikuplja i bilježi te kako ih koristimo. Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Mi smo voditelj obrade vaših podataka. Pravna osnova za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovoj Polici privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem podatke prikupljamo:

 • Digitalni Puls je s vama sklopio ugovor
 • Dobili smo vašu privolu
 • Obrada vaših osobnih podataka je u sklopu našeg legitimnog interesa
 • Digitalni Puls je usklađen sa zakonskom regulativom

Digitalni Puls će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Polici privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za poštivanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provođenje naših pravila.

Kao stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite biti informirani koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da budu uklonjeni iz naših sustava, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

 • Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o vama.
 • Pravo na ispravak.
 • Pravo na prigovor.
 • Pravo ograničenja.
 • Pravo na prenosivost podataka
 • Pravo na povlačenje privole

Log datoteke

Digitalni Puls slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju:

 • adrese internetskog protokola (IP),
 • vrstu preglednika,
 • davatelja internetskih usluga (ISP),
 • oznaku datuma i vremena,
 • stranice za upućivanje/izlaz i eventualni broj klikova.

Oni nisu povezani s bilo kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Cookies (kolačići)

Kao i svaka druga web stranica, Digitalni Puls koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje informacija uključujući postavke posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija

Kontakt obrazac

Ako nas kontaktirate putem kontakt formulara preneseni osobni podaci mogu biti;

 • ime i prezime,
 • e-mail adresa, i bilo koji osobni podatak koji upišete u tekst poruke

Vaši podaci se pohranjuju i koriste samo u svrhu daljnje komunikacije s vama. Podaci se čuvaju trajno. Ne postoji prijenos ove vrste osobnih podataka prema trećoj strani.

Google Analytics

Koristimo Google Analytics kako bi prikupili anonimne informacije o broju posjeta i najpopularnijim objavama.

Usluga web analitike među ostalim prikuplja podatke o web stranici s koje je posjetitelj došao, koje je podstranice posjetio ili kako često i koliko dugo pregledava određenu podstranicu. Web analitika se koristi za optimizaciju web stranice i kako bi se provela analiza oglašavanja na internetu.
Vlasnik servisa Google Analytics je Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, SAD.

Posjetitelj se može usprotiviti prikupljanju i obradi osobnih podataka koje je generirao Google Analytics, a koji su vezani uz korištenje web stranice digitalnipuls.com. Kako bi to ostvario, posjetitelj mora skinuti dodatak pregledniku koji se nalazi na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout i instalirati ga. Ovaj dodatak putem JavaScripta daje Google Analyticsu do znanja da se informacije o posjeti web stranice od strane posjetitelja ne smiju prikupljati i obrađivati. Google instalaciju navedenog dodatka pregledniku smatra valjanim prigovorom protiv prikupljanja osobnih podataka.

Dodatne informacije i Googleove smjernice vezane uz zaštitu osobnih podataka mogu se naći na https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ i http://www.google.com/analytics/terms/us.html

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.

Naš kontakt

Za sve informacije, možete nas kontaktirati putem elektroničke pošte info@digitalnipuls.hr